Over Maison Michel
Door de uren lange liefde en passie en natuurlijk het wondere proces van fermermentatie, word je van elke hap Maison Michel brood blij En je buik ook!
ik hou zooo van desembrood heerlijk dat je voelt dat je jezelf voed mijn lievelings is om er echt een taartje van te maken:
humus, komkommer ,feta ,tuinkers, pijnboompitjes. zo dat je hem niet meer zonder knoeien kan eten
Oh en notenpasta met banaan wel eens geprobeerd..? Doen!
- Jet
Mike en Jet
Wij hebben allebei altijd al een voorliefde voor echt goed puur mooi eten. Omdat we zelf een plekje misten in het dorp waar je fijn kunt samen komen met een lekker koffietje en een desembrood halen zijn we onze krachten gaan bundelen. En we bleken een top team! Mike blinkt uit in bakken door zijn jarenlange ervaring en interesse werd hij een super student aan de bakery institute.
Een ritueel van kneden en rusten
Mike heeft de 9 weekse boulangerie opleiding door zijn leergierigheid glansrijk gehaald dus, met recht een echte professionele desem bakker te noemen. En zodat Mike lekker de productie kan doen regelt Jet de winkel
Maison Michel?
Jaaa de oorsprong van brood ligt natuurlijk in la Douze france! En dat wilden we in de naam Laten terugkomen, 1 x raden waar Michel voor staat..! Precies onze opper bakker En Maison.
Het bakken met zuurdesem is voor mij een liefdevolle samenwerking met de natuur.
De starter (de “moeder”), die ik elke dag voed, is als een levend wezen in mijn keuken.
Ze vertelt me hoe het gaat – soms luchtig en blij, soms traag en stil. Elke stap vraagt aandacht: mengen, vouwen, rusten, vormen, rijzen, bakken.
- Mike
Omdat we willen dat jij je er thuis voelt
Thuiskomen met een koffie en een croissant lekker aan de lange tafel een praatje met Mike of buiten op het bankje in de zon!
We hebben nog zoveel wilde plannen en ideeën, dit is pas het begin!
Dus blijf langs komen om te zien waarmee we je bij Maison Michel verrassen.